Ούτε τη χθεσινή ημέρα βγήκε… λευκός καπνός όσον αφορά τη συνεργασία Ηρακλή και Παύλου Μυροφορίδη.

Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνάντηση του πρώην τεχνικού διευθυντή των κυανόλευκων με τους διοικούντες την ομάδα και συγκεκριμένα τους Φάνη Τουτζιάρη,  Σάκη Χατζόγλου και Παναγιώτη Μαρμαρινό. Από αυτήν δεν προέκυψε τίποτε καινούργιο, δεν υπήρξε σε καμία περίπτωση συμφωνία παρά μόνο επιθυμία για συνεργασία, εάν όμως ξεπεραστούν τα… εμπόδια.

Ποια είναι αυτά; Όπως έχει μεταφέρει ο κ. Μυροφορίδης στους ανθρώπους του Ηρακλή θέλει να επιστρέψει στην ομάδα, όμως χρειάζεται ένα συγκεκριμένο μπάτζετ-τουλάχιστον ενός εκατομμυρίου- και κάποιες συνθήκες που θέλει, προκειμένου να δουλέψει απρόσκοπτα με στόχο την κατάκτηση ακόμη μίας ανόδου. Με τα τωρινά δεδομένα η διαφορά είναι πολύ μεγάλη, μιας και ο κοζανίτης τεχνικός διευθυντής θεωρεί ότι με το ποσό που έχει συγκεντρωθεί δεν μπορεί να… βγει η χρονιά, ούτε καν το πρώτο εξάμηνο.

Και στη χθεσινή συνάντησή τους πάντως επανέλαβε τη διάθεσή του να συνεργαστούν, ενώ τους είπε και πάλι ότι σε περίπτωση συμφωνίας έχει… stand by ποδοσφαιριστές που άμεσα μπορούν να κλείσουν στους κυανόλευκους.

Πηγή: metrosport.gr