Η οικονομική κρίση, οι καθημερινές εξελίξεις, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, τα έκτακτα γεγονότα, οι κοινωνικές δομές, η πολιτιστική δραστηριότητα, η ανάπτυξη και όσα άλλα έχουν μεταφερθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό στις αρμοδιότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης 2ου & 3ου βαθμού.

Οι ευθύνες και τα “εργαλεία” για την αντιμετώπισή τους.

Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στον στυλοβάτη της ελληνικής κοινωνίας που λέγεται τοπική αυτοδιοίκηση, η τηλεόραση ATLAS tv Κεντρικής Μακεδονίας εντάσσει στο νέο της πρόγραμμα 2017-2018, την εκπομπή «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ».

Τα πρόσωπα που υπηρετούν τους θεσμούς σε Περιφερειακό και Δημοτικό επίπεδο, εκφράζονται, κρίνουν, κρίνονται, προτείνουν, δεσμεύονται, δίνουν λύσεις και ενίοτε απολογούνται.

Οι Δομές λειτουργίας παρουσιάζονται και «προσκαλούν» τους πολίτες να τις αξιοποιήσουν.

Οι πολίτες καταγγέλλουν, επαινούν, υποδεικνύουν και απαιτούν, συνδράμοντας ενεργά και θετικά στη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής μας ζωής.

Η Περιφέρεια, οι Περιφερειακές ενότητες, οι Δήμοι και οι Δημοτικές ενότητες, αλλά κυρίως οι Πολίτες-Δημότες θα είναι πρωταγωνιστές στη νέα παραγωγή της τηλεόρασης ATLAS tv Κεντρικής Μακεδονίας που επιμελείται, σκηνοθετεί και παρουσιάζει ο Θανάσης Ζωγράφος.