Οι εξελίξεις στην υπόθεση της οικονομικής εξασφάλισης ήταν θετικές και δημιουργείται μια καλή βάση. Πρωτίστως για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά ως ένα πρώτο βήμα και για το μπάτζετ της νέας χρονιάς. Το οικονομικό επηρεάζει και την προοπτική συνεργασίας με τον Παύλο Μυροφορίδη.

Χθες υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα στους ανθρώπους του Ηρακλή και τον Κοζανίτη τεχνικό διευθυντή, με αντικείμενο τις κινήσεις που έγιναν στο οικονομικό, μετά τη συνάντηση που έγινε στη Μίκρα το βράδυ της Δευτέρας. Συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε ωστόσο ανάμεσα στις δύο πλευρές και λόγω των πολλών συναντήσεων και του Δ.Σ. που έγινε στη Μίκρα.

Αυτή έχει μεταφερθεί για σήμερα και πιθανότατα θα γίνει ως το μεσημέρι, ώστε να ξεκαθαρίσει η ενδεχόμενη νέα συνεργασία Ηρακλή-Μυροφορίδη, προοπτική για την οποία υπάρχει αμφίδρομη θετική διάθεση, αρκεί να υπάρχει διαθέσιμο προς αξιοποίηση ένα αρκούντος ικανοποιητικό οικονομικό μπάτζετ, όχι ως προς τις απολαβές του ιδίου όπως τονίζεται, αλλά για τις απαραίτητες κινήσεις στο αγωνιστικό.

Πηγή: metrosport.gr