Μετά από ένα μικρό διάλειμμα δροσιάς σήμερα σε όλη τη χώρα και στην Ημαθία η άνοδος του υδραργύρου είναι προ των πυλών. Τη χθεσινή ζεστή μέρα διαδέχθηκε σήμερα το αεράκι που ανακουφίζει προσωρινά τους κατοίκους της Βέροιας, της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας, αφού αναμένεται νέα αύξηση της θερμοκρασίας τα επόμενα 24ωρα και ιδιαίτερα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Πιο συγκεκριμένα ο καιρός γιααύριο και στις τρεις πόλεις της Ημαθίας θα είναι αίθριος με το θερμόμετρο να φτάνει τους 32 βαθμούς σε Βέροια και Αλεξάνδρεια και τους 31 στη Νάουσα, ενώ στην Παρασκευή ο υδράργυρος θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο φτάνοντας τους 33 στη Βέροια, τους 35 στην Αλεξάνδρεια και στους 31 στη Νάουσα

Καυτό αναμένεται το Σαββατοκύριακο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται το Σάββατο στη Βέροια από τους 26 έως τους 35 βαθμούς κελσίου, στην Αλεξάνδρεια από τους 25 έως τους 36 βαθμούς και στηΝάουσα από 24 έως 33 βαθμούς κελσίου.

«Καμίνι» την Κυριακή η Αλεξάνδρεια

Έως και 39 βαθμούς αναμένεται να φτάσει το υδράργυρος την Κυριακήστην Αλεξάνδρεια, ενώ στα ίδια επίπεδα θα κινηθεί και στη Βέροια και τη Νάουσα. Συγκεκριμένα το θερμομέτρο θα φτάσει τους 38 βαθμούςστην πόλη της Βέροιας και στους 37 στη Νάουσα. Υποχώρηση των υψηλών θερμοκρασιών αναμένεται από τη Δευτέρα.

ΠΗΓΗ: veriotis.gr