Μπορεί να πέρασε από πολλά… στάδια, να υπήρξε τρις μετάθεση της συνάντησης, όμως η ώρα της συζήτησης των ανθρώπων της ομάδας με τους Χρήστο Ρόβα και Κώστα Καζναφέρη έφτασε.

Για την ακρίβεια της νέας συζήτησης με τον πρώτο και της πρώτης με τον 31χρονο μέσο. Σήμερα το πρωί στα γραφεία των κυανόλευκων στη Μίκρα οι διοικούντες της ομάδας και οι δύο ποδοσφαιριστές, εκ των βασικών στελεχών της περσινής εξαιρετικής πορείας και ανόδου, θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με στόχο να συμφωνήσουν στη συνέχιση της συνεργασίας τους. Για να συμβεί αυτό πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό με τον Ρόβα και φυσικά να υπάρξει ικανοποίηση της πρότασης που θα κατατεθεί από τον Καζναφέρη.

Αμφότεροι σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έχουν εκφράσει πρόθεση να συνεχίσουν να αγωνίζονται στον Ημίθεο, γνωρίζοντας ότι ο Ηρακλής τους παρέχει όλα όσα θέλει ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Καλές εγκαταστάσεις, συνέπεια στις πληρωμές, προοπτική, καλό κλίμα και παρουσία σε μία μεγάλη ομάδα με δυναμική αλλά και άφθονη πίεση. Γνωρίζουν επίσης πολύ καλά ότι αποτελούν πρώτες επιλογές για τον προπονητή τους, με τον Σπύρο Μπαξεβάνο να έχει σημειώσει ψηλά τα ονόματά τους στη λίστα που παρέδωσε με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου. Από τον Ηρακλή πάντως αυτό που… έβγαινε τις προηγούμενες ημέρες είναι ότι δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε θεαματικές αυξήσεις χρηματικής προσφοράς στους ποδοσφαιριστές που θέλουν να κρατήσουν, μιας και δε θέλουν επουδενί να εκτινάξουν τον προϋπολογισμό. Αδυνατώντας στη συνεχεία να τον καλύψουν…

Πηγή: metrosport.gr