Ο Νίκος Σταυρόπουλος και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ταξίδεψαν στο Λας Βέγκας με πολλαπλούς στόχους. Βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει εκείνος της υπόθεσης Γκος. Το πώς θα καταφέρουν να κάνουν την, έτσι κι αλλιώς, δύσκολη απόφαση του, θετική για τον ΠΑΟΚ.

Η συγκυρία της συνύπαρξης του Αμερικανού με τους δύο απεσταλμένους της ομάδας στο Λας Βέγκας είναι τουλάχιστον σημαντική. Γιατί πέραν της διαρκούς τηλεφωνικής επικοινωνίας του προηγούμενου μήνα που είχε ο Τέλης Ζουρνατσίδης μαζί του, τώρα πια μιλούν μαζί του «πρόσωπο με πρόσωπο» ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής της ομάδας.

Οι μέρες που διανύουμε και πιθανότατα μέχρι το τέλος του summer league, θα κρίνουν το θέμα. Ο Φιλ Γκος εξακολουθεί να αμφιταλαντεύεται όμως θα πάρει λίαν συντόμως την απόφαση του. Αυτό χρειάζεται βέβαια και ο ΠΑΟΚ ώστε να προχωρήσει τον σχεδιασμό του. Είτε με, είτε χωρίς αυτόν.

O Γκος έπιασε δουλειά στο summer league αλλά ως κόουτς καθώς δεν χρησιμοποιήθηκε στο πρώτο παιχνίδι των Ουίζαρντς σε αυτό (έχασαν από τους Καβς με 72-59). Σειρά επαφών είχαν από την πρώτη μέρα του summer league και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που μεταξύ άλλων συναντήθηκαν ακόμη και με τον Λάκι Τζόουνς που αποχώρησε από την ομάδα. Το πρόγραμμα των δύο απεσταλμένων της ομάδας είναι ιδιαίτερα βαρύ, αφού πέραν από τα συνεχή παιχνίδια –από χθες το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα έγιναν 10 μετά τα 10 της πρώτης μέρας- έχουν μπει στη διαδικασία συναντήσεων με άλλους μπασκετανθρώπους που βρίσκονται εκεί.

Στις ΗΠΑ βρίσκεται και ο Αντώνης Κόνιαρης. Συμμετέχει σε προπονήσεις και ειδικό πρόγραμμα βελτίωσης και ενδυνάμωσης που διοργανώνει η εταιρία που έχει τα δικαιώματα του στην Καλιφόρνια.

Πηγή: metrosport.gr