Δεν είναι μόνο η πρωτιά ή το αποτέλεσμα. Είναι η εικόνα. Ο Ηρακλής με παραπάνω από μισή ενδεκάδα αλλαγμένη, κόντρα σε μια ομάδα που έπαιζε… τελικό, ήταν ξανά σταθερός και αξιόπιστος επιβεβαιώνοντας πως δίκαια βγήκε πρώτος… παντού.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του. Όλους. Για την αγωνιστικότητά τους, το πλάνο, την ανταπόκριση στις απαιτήσεις παρά την έλλειψη ρυθμού, την ομοιογένεια και τον χαρακτήρα του Πρωταθλητή που έχουν. Το DNA του Ηρακλή.

«Αγωνίστηκαν οι δύο καλύτερες ομάδες των μπαράζ. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Μπορεί να ισοφαρίσαμε στο τελευταίο λεπτό, αλλά ένα ημίχρονο, το πρώτο είχαμε εμείς και ένα ο Βόλος, το δεύτερο. Νομίζω ευχαριστήθηκε ο κόσμος ένα ματς με αρκετές ευκαιρίες» εκτίμησε αρχικά ο Σπύρος Μπαξεβάνος και συνέχισε: «Μπράβο στα παιδιά γιατί δίκαια βγαίνουν πρώτοι. Έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, έβγαλαν το DNA μεγάλης ομάδας, του Ηρακλή και δίκαια είναι πρώτοι».

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στις αλλαγές που αποδεικνύουν πως ο Ηρακλής δεν έχει βασικούς και ρεζέρβες: «Είχαμε 7 αλλαγές συγκριτικά με το προηγούμενο ματς. Είχα ένα άγχος, ένα φόβο, όχι γιατί δεν πίστευα στα παιδιά, αλλά η ομοιογένεια ήταν ο προβληματισμός μου και ότι τα παιδιά δεν είχαν ρυθμό. Μου έδειξαν απόλυτα ότι άξιζαν να βρίσκονται σ’ αυτή την ομάδα η οποία είχε 18-20 ποδοσφαιριστές ισάξιους. Το έδειξαν σ’ όλους. Δίκαια είναι πρωταθλητές, είναι μαγκες όλοι!». Τέλος όσον αφορά τις στιγμές έντασης στο ματς και τη διαιτησία, δήλωσε: «Ο Ηρακλής χρειάζεται μεγαλύτερο σεβασμό. Δεν θέλουμε βοήθεια, αλλά το 50-50 και τίποτε άλλο».

Πηγή: metrosport.gr