Θέση για το ελληνικό All Star Game του μπάσκετ, το οποίο διεξήχθη στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο (10-11/2) πήρε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντας την όλη εκδήλωση ως γιορτή για το άθλημα, τονίζοντας μάλιστα πως είχε λείψει σε όλους τους φίλους του αθλήματος.

 

Τα τρία προηγούμενα χρόνια το All Star Game δεν διεξαγόταν στη χώρα μας. Ωστόσο, φέτος οι άνθρωποι του ΕΣΑΚΕ αποφάσισαν να επαναφέρουν τη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, με τον κόσμο να κατακλύζει το κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος» της Πάτρας. Οι φίλοι της «πορτοκαλί θεάς» απόλαυσαν πλούσιο θέαμα, τόσο από τους αγώνες που έγιναν, όσο και από τους διάφορους διαγωνισμούς. Μικροί και μεγάλοι το χάρηκαν με την ψυχή τους, με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να εκδίδει ανακοίνωση και να χαιρετίζει την όλη εκδήλωση, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια για την άψογη διεξαγωγή.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

 

Είναι αλήθεια ότι το All Star Game μας είχε λείψει και μετά την ολοκλήρωση ενός πολύ όμορφου διημέρου στην πόλη της Πάτρας χαιρετίζουμε την απόφαση του ΕΣΑΚΕ για την επιστροφή της γιορτής του μπάσκετ στην καθημερινότητά μας. Θερμά συγχαρητήρια για την άψογη διεξαγωγή του EKO All Star Game, σε όλους τους εμπλεκομένους και συμμετέχοντας από τον ΕΣΑΚΕ, τον ΠΣΑΚ, τους χορηγούς, αλλά και προσωπικά στον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κ. Βαγγέλη Γαλατσόπουλο για τις όμορφες στιγμές μπάσκετ που προσέφεραν το προηγούμενο διήμερο.

O ΠΑΟΚ συμμετείχε στο EKO All Star Game που διεξήχθη στην Πάτρα, με μία πολυμελή αντιπροσωπεία. Με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος εκτέλεσε χρέη προπονητή στην ομάδα των All Time Stars (μέλη της οποίας ήταν ο Κώστας Χαραλαμπίδης, αλλά και οι πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ Γιάννης Γιαννούλης, Ευθύμης Ρεντζιάς, Λάζαρος Παπαδόπουλος), με τον προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου που κοουτσάρισε (μαζί με τον Τσάβι Πασκουάλ του Παναθηναϊκού) την ομάδα των Greek Stars, τον μάνατζερ Τέλη Ζουρνατσίδη στην ομάδα των Greek Stars και των Rising Stars, τους αθλητές Βαγγέλη Μαργαρίτη (στην ομάδα των Greek Stars) και Αντώνη Κόνιαρη, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Θοδωρή Καρρά, οι οποίοι ήταν μέλη της ομάδας Rising Stars και τον γυμναστή Παναγιώτη Βασιλείου στις ομάδες των All Time Stars και World Stars.

Αυτός που έκλεψε βεβαίως την παράσταση ήταν ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με δύο βραβεία ως νικητής στους διαγωνισμούς σε σουτ τριών πόντων τόσο μεταξύ των Rising Stars, όσο και στο All Star Game της Κυριακής.