Ο ΠΑΟΚ δουλεύει εντατικά την υπόθεση του φορ. Αυτό είναι πλέον σαφές, καθώς έχει αποφασιστεί να κλείσει άμεσα η υπόθεση, έτσι ώστε την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα να πάει για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας στο Όστερμπεεκ της Ολλανδίας έχοντας τον Πρίγιοβιτς και την εναλλακτική του στην αποστολή της.

Η πίεση γίνεται ακόμη μεγαλύτερη από το γεγονός ότι με την επιστροφή από το Χορστ αναμένεται να ολοκληρωθεί και ο δανεισμός του Ευθύμη Κουλούρη στον Ατρόμητο. Μάλιστα, χθεσινές πληροφορίες από την Αθήνα ανέφεραν ότι βάσει της συμφωνίας που έχει γίνει, ο 22χρονος επιθετικός θα ενταχθεί από την Τετάρτη στο ρόστερ του Ατρομήτου. Κάτι τέτοιο δεν διαψευδόταν από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ και δείχνει ότι στην Τούμπα έχουν αποφασίσει οριστικά ότι θα πορευθούν χωρίς τον Κουλούρη, κατά συνέπεια, ξέρουν ότι πρέπει να κλείσουν άμεσα την υπόθεση του φορ.

Εδώ και λίγες μέρες έχει ανοίξει ξανά δίαυλος επικοινωνίας με την πλευρά του Πέδρο Κόντε που είχε εγείρει υπερβολικές απαιτήσεις, πλέον όμως οι απαιτήσεις του κινούνται σε πιο λογικά επίπεδα, ενώ ως γνωστό ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτή η περίπτωση δεν είναι η μόνη, όμως. Όπως σημειώσαμε και χθες υπάρχουν και «κρυφά χαρτιά» και δεν αναφερόμαστε στον Ντένι Άλαρ για τον οποίο  ο ΠΑΟΚ έκανε διερευνητική κρούση, αλλά ως εκεί (και χθες ο ατζέντης του σημείωνε ότι δεν υπήρχε καμία νέα επαφή).

Υπάρχουν προχωρημένες επαφές και τουλάχιστον με μία από τις τρεις εναλλακτικές λύσεις που τα ονόματά τους δεν έχουν διαρρεύσει (μόνο επιπλέον στοιχείο είναι ότι ο ένας παίκτης προέρχεται από την αγορά της Ρωσίας). Όπως και να ΄χει, οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα, γιατί πλέον ο χρόνος δεν περισσεύει.

Πηγή: metrosport.gr