Συστατικά

  • 1/2 φλ. μπισκότα τύπου digestive
  • 2 κ. σούπας λιωμένο βούτυρο
  • 1 πακέτο τυρί κρέμα
  • 2 φλ. φράουλες κομμένες στη μέση
  • 1/2 φλ. άχνη ζάχαρη
  • 1/3 φλ. γάλα
  • 1/4 φλ. γιαούρτι
Τρόπος μαγειρέματος

  • Τρίψε στο μπλέντερ ή με τα χέρια τα μπισκότα και σε ένα μπολ ανακάτεψέ τα με το λιωμένο βούτυρο.
  • Στο μίξερ χτύπησε το τυρί κρέμα με τις φράουλες, την άχνη ζάχαρη, το γάλα και το γιαούρτι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  • Μοίρασε το μείγμα σε θήκες για γρανίτα, αφήνοντας κενό περίπου δύο εκατοστά στην κορυφή.
  • Πρόσθεσε από πάνω το μείγμα μπισκότων και βουτύρου και πίεσέ το για να σταθεροποιηθεί.
  • Τοποθέτησε και το ξυλάκι παγωτού σε κάθε θήκη και άφησέ τα να παγώσουν στην κατάψυξη για τουλάχιστον τέσσερις ώρες.

    ΠΗΓΗ: tlife.gr