Η ATLAS Τηλεόραση (Atlas TV) είναι ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός περιφερειακής εμβέλειας που εκπέμπει στην Κεντρική Μακεδονία.  Είναι ιδρυτικό μέλος του πανελλαδικού δικτύου της HELLASNET και μοναδικός εκπρόσωπος της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η εμβέλειά του καλύπτει τους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας και Κιλκίς. Έχει έδρα τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Ιστορία του σταθμού
Ο σταθμός ξεκίνησε να εκπέμπει τον Φεβρουάριο του 1992 αρχικά ως TV Χαλκιδική και κάλυπτε τοπικά το νομό ΧαλκιδικήςΤο 2010 ξεκίνησε να εκπέμπει ψηφιακά και να καλύπτει όλη την Κεντρική Μακεδονία. Το Νοέμβριο του 2014 ο σταθμός μετονομάστηκε σε Bee Channel σε μια προσπάθεια αναβάθμισης και τέσσερις μέρες μετά, συγκεκριμένα στις 21 Νοεμβρίου εντάχθηκε στην πλατφόρμα της Digea. Την 1η Δεκεμβρίου 2015 ξεκίνησε η αναμετάδοση του προγράμματος της Hellasnet και την επόμενη μέρα ξεκίνησε να εκπέμπει με το τρέχον του όνομα.

Πρόγραμμα
Το νέο πρόγραμμα του Atlas Tv ενημερώνει και ψυχαγωγεί καθημερινά τους τηλεθεατές της περιφέρειας με δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές εκπομπές, εκπομπές λόγου, πολιτιστικές εκπομπές, magazino, ξένες και ελληνικές σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ, τηλεπαιχνίδια κ. α. Με καθημερινή ζωντανή σύνδεση το Atlas Tv μεταφέρει τον παλμό της περιφέρειας στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Με την υποστήριξη και την τεχνογνωσία της Hellasnet και αξιοποιώντας δημιουργικά τις συνεργασίες με τα υπόλοιπα κανάλια του δικτύου, η Atlas Τηλεόραση αποτελεί την ισχυρή τηλεοπτική φωνή της Κεντρικής Μακεδονίας προς όλη την Ελλάδα.

Ράδιο Άθως
Το Ράδιο Άθως 100.4 αποτελεί τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό του Atlas TV και ο οποίος ξεκίνησε την ίδια χρονιά με το κανάλι. Ο σταθμός είναι ενημερωτικού χαρακτήρα, και στο πρόγραμμά του περιλαμβάνει καθημερινές εκπομπές για διάφορα θέματα από την τοπική επικαιρότητα του νομού Χαλκιδικής και τις γύρω περιοχές, ενώ παράλληλα μεταδίδει Ελληνική και ξένη μουσική. Από το 2002 είναι επίσημος συνεργάτης του επίσης τοπικού ενημερωτικού σταθμού Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5 αναμεταδίδοντας μέρος του προγράμματός του στη Χαλκιδική.
Ο σταθμός εκπέμπει στους 100.4 MHz από το κέντρο εκπομπής του Βάβδου Το Ράδιο Άθως εδρεύει και στεγάζεται στα Νέα Μουδανιά.
“Η δική σας τηλεόραση”