Ικαρία: Εξαφάνιση 34χρονης αστροφυσικού

«Φύλλο και φτερό» από τις Αρχές το δωμάτιο που έμεναν – Έκκληση από συγγενείς και φίλους της αστροφυσικού για πληροφορίες.

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες το πρωί στην Ικαρία οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της 34χρονης αστροφυσικού Natalie Christopher.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικές Αρχές του νησιού φέρονται να έχουν εντοπίσει κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του ζευγαριού. Ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν το αίμα που βρέθηκε οφείλεται σε φυσικά αίτια ή σε κάποιο χτύπημα.  Σύμφωνα με τον σύντροφό της, το πρωί εκείνης της ημέρας είχε ανοίξει η μύτη της 34χρονος.

Πάντως η επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη αξιοποιώντας οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να τους οδηγήσει στα ίχνη της 34χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές σφράγισαν από την πρώτη στιγμή το δωμάτιο που διέμενε το ζευγάρι από τις 3 Αυγούστου και από χθες ο σύντροφος της αστροφυσικού φιλοξενείται σε άλλο δωμάτιο του ίδιου καταλύματος.

Την ίδια ώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φίλοι και συγγενείς της αγνοούμενης κάνουν δημόσια έκκληση σε όποιον έχει την οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα του νησιού.

Πηγή: protothema.gr