Συνάντηση Κατερίνας Νοτοπούλου-Κωνσταντίνου Ζέρβα

Συνάντηση με την επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Μαζί» Κατερίνα Νοτοπούλου είχε σήμερα το πρωί ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί για τον σχηματισμό της νέας διοίκησης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι προοπτικές συμπόρευσης εντός του δημοτικού συμβουλίου και συμφωνήθηκε η αξία της διατήρησης της αυτοδιοικητικής ατζέντας.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου υπογράμμισε ότι η παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» προάγει τις συνεργασίες στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων στο πλαίσιο της απλής αναλογικής που θεσμοθέτησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και θα εργαστεί ώστε να πετύχει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατερίνα Νοτοπούλου έθεσε στον νέο δήμαρχο τις δικές της κόκκινες γραμμές και συγκεκριμένα την προστασία των δημόσιων αγαθών, όπως οι δημόσιες αστικές συγκοινωνίες και το νερό μέσω της μερικής δημοτικοποίησης της ΕΥΑΘ.

Παράλληλα, συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα του δήμου Θεσσαλονίκης καθώς η Κατερίνα Νοτοπούλου έχει βαθύτατη γνώση των ζητημάτων και των έργων που θα πρέπει να ολοκληρωθούν.

«Η ανάγκη να μη μείνουν πίσω τα έργα που δρομολογήσαμε και να υλοποιηθούν οι παρεμβάσεις, που μας υπαγορεύει η ίδια η κοινωνία της Θεσσαλονίκης είναι αδήριτη και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να συνδράμουμε ώστε να ολοκληρωθούν. Η Θεσσαλονίκη προχωράει Μαζί. Η Θεσσαλονίκη πάει μόνο μπροστά» υπογράμμισε η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η κ. Νοτοπούλου να πραγματοποιήσει σύσκεψη με την ομάδας της παράταξής της, προκειμένου μεταξύ άλλων να συζητηθούν τα όσα αναφέρθηκαν στη συνάντηση με τον κ. Ζέρβα.
Το απόγευμα ο κ. Ζέρβας θα έχει συνάντηση με τον Σπύρο Βούγια, επικεφαλής της «ΠΟΛΗχρωμης Θεσσαλονίκης».

Πηγή: https://www.voria.gr/article/i-kokkines-grammes-tis-notopoulou-sti-sinantisi-me-zerva