Βοργίες

BORGIAΜία δραματική σειρά που εξιστορεί την άνοδο στην εξουσία του Καταλανού Καρδιναλλίου και της οικογένειάς του και την προσπάθειά τους να δημιουργήσουν μία δυναστεία που θα κυριαρχούσε σε ολόκληρο τον κόσμο. Παρότι ήταν άνθρωπος της πίστης, ο Rodrigo Borgia ήταν δέσμιος των σαρκικών απολαύσεων. Πέρα, επίσης από τις δολοπλοκίες και τις συνομωσίες των άλλων καρδιναλίων και των εκπροσώπων των μεγάλων δυνάμεων που έπρεπε να αντιμετωπίσει, ήταν παγιδευμένος σε έναν συνεχή αγώνα κατευνασμού της αντιπαλότητας μεταξύ των μελών της οικογένειάς του η οποία απειλούσε να τη διαλύσει.

Στη σειρά Βοργίες ενυπάρχουν οι ίντριγκες, η βία, οι δολοφονίες, η λαγνεία, η πολιτική, η πίστη, η αιμομιξία, η προδωσία και η λύτρωση. Μία ιστορία τόσο συναρπαστική και λαμπερή, όσο και η εποχή κατά την οποία διαδραματίζεται.

Πέμπτη & Παρασκευή στις 23:00

Αριθμός επεισοδίων: 38

Ηθοποιοί: John Doman (Rodrigo Borgia), Mark Ryder (Cesare Borgia), Isolda Dychauk (Lucrezia Borgia), Diarmuid Noyes (Alessandro Farnese), Marta Gastini (Giulia Farnese), Art Malik (Francesc Gacet), Assumpta Serna (Vannozza Catanei)
Σκηνοθεσία: Metin Huseyin, Christoph Schrewe, Dearbhla Walsh, Oliver Hirschbiegel, Thomas Vincent
Συγγραφείς: Tom Fontana, Brant Englestein, Kyle Bradstreet, Kevin Deiboldt, Larry Cohen, Frank Pugliese
Μουσική: Cyril Morin, Έric Neveux