Η μεταρρύθμιση προχωρά το μήνυμα Γεωργαντά στη νέα διοίκηση ΟΠΕΚΕΠΕ

Σταθερότητα στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων που θα φέρουν τον Οργανισμό Πληρωμών στην υπηρεσία των αγροτών και όχι των κάθε είδους εργολάβων, ζήτηση από τη νέα διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργος Γεωργαντάς, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στα γραφεία του Οργανισμού.

Οι πληροφορίες θέλουν τον υπουργό να δίνει σαφείς κατευθύνσεις στην ηγεσία του Οργανισμού να εργασθεί απερίσπαστα όχι μόνο για την ολοκλήρωση της μετάβασης δεδομένων στο δημόσιο ψηφιακό νέφος (gov.gr) αλλά και για την εξέλιξη αυτής της υπηρεσίας με τέτοιο τρόπο που θα δίνει τη δυνατότητα στον κάθε αγρότη να έχει ανά πάσα στιγμή, σαφή έλεγχο των δεδομένων που τον αφορούν.

Η επιλογή Γεωργαντά να επισκεφθεί τον ΟΠΕΚΕΠΕ αμέσως μετά την επιλογή των νέων μελών της διοίκησης, σηματοδοτεί την απόλυτη στήριξη στα πρόσωπα των Σημανδράκου και Μπαμπασίδη που ανέλαβαν τις νέες θέσεις προέδρου και αντιπροέδρου του Οργανισμού αλλά και την αποφασιστικότητά του να καταστήσει σαφή τη γραμμή πλεύσης που θα πρέπει να ακολουθήσουν, έτσι ώστε και η μεταρρύθμιση να προχωρήσει απαρέγκλιτα και οι πληρωμές των ενισχύσεων να γίνουν ακριβοδίκαια και στην ώρα τους.

Σε ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης μετά τη συνάντηση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Επίσκεψη εργασίας του Γ. Γεωργαντά στον ΟΠΕΚΕΠΕ- Σύσκεψη με τη νέα διοίκηση για τις προτεραιότητες του Οργανισμού

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε τον ΟΠΕΚΕΠΕ όπου συναντήθηκε με τη νέα διοίκηση του Οργανισμού.

Συζητήθηκαν οι προτεραιότητες της νέας διοίκησης, η πορεία των μεταρρυθμίσεων και εκσυγχρονισμού του ΟΠΕΚΕΠΕ με στόχο πάντα τη διαφάνεια και την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των παραγωγών.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, κ. Βαγγέλης Σημανδράκος, ο αντιπρόεδρος, κ. Κυριάκος Μπαμπασίδης και ο Γενικός Διευθυντής, κ. Αντώνης Κοροβέσης.

Ο έτερος αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, κ. Πέτρος Τζαβέλλας δεν ήταν παρών λόγω νόσησης από κορονοϊό.

Πηγή: www.agronews.gr