Νέα Μουδανιά: Ιδρύεται Λαϊκό Πανεπιστήμιο

Την ίδρυση Λαϊκού Πανεπιστημίου στα Ν. Μουδανιά αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Ν. Προποντίδας, με την 676/2019 απόφασή του. Το Λαϊκό Πανεπιστήμιο θα τελεί υπό την αιγίδα και εποπτεία του Συλλόγου Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας “Αριστοτέλης” με στόχο τη δια βίου εκπαίδευση και κατάρτιση ατόμων μέσω των ποικίλων, εκπαιδευτικού περιεχομένου, προγραμμάτων.
Οι δράσεις θα πραγματοποιούνται μία φορά το μήνα, ημέρα Σάββατο, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 2ου Γυμνασίου Μουδανιών, από τις 18.00 έως τις 21.00.
Το κόστος συμμετοχής στο Α’ εξάμηνο είναι 10 ευρώ για όλες τις εισηγήσεις, ενώ στο τέλος του εξαμήνου θα χορηγείται στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης.
Η πρώτη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου, με θέμα “Τοξικά συναισθήματα. Μαθαίνω να τα αναγνωρίζω και να τα αποφεύγω“, με εισηγήτρια τη Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας και Συγγραφέα, Κατερίνα Φασέγγα.
Η δεύτερη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου, με θέμα “Η ευγνωμοσύνη ως στάση ζωής“, με εισηγήτρια την Ψυχοθεραπεύτρια – Οικογενειακή Θεραπεύτρια, MSc Κοινωνική Λειτουργός, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, Σοφία Κουτσογιάννη.
Η τρίτη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιανουαρίου 2020, με θέμα “Η Δημιουργική Γραφή ως θεραπευτικό μέσο”, με εισηγήτρια τη MSc Διοίκησης Πολιτισμικών Μονάδων, ΜΑ Δημιουργικής Γραφής, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, Ελένη Γρομπανοπούλου.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 6972265668.

 

Πηγή: halkidikifocus.gr