Θεσσαλονίκη: 11 συλλήψεις για ναρκωτικά το τελευταίο 24ωρο

Σε 11 συλλήψεις προχώρησε το τελευταίο 24ωρο, το προσωπικό των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης στο κέντρο της πόλης, στην ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου καθώς και στις περιοχές του Δενδροποτάμου και της Τούμπας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έχει θέσει ως βασικό πυλώνα των δράσεων της τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτό αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών διενεργούν συστηματικά συνεχείς και εντατικούς ελέγχους στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

• Δύο Ελλήνων από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν 2 μικροδέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 11,7 γραμμαρίων και

• 20χρονου αλλοδαπού από δικυκλιστές της Ομάδας «Ζ» ο οποίος απέκρυπτε μέσα σε στόρι εγκαταλελειμμένου καταστήματος μικροδέματα κάνναβης. Μετά από έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 24 μικροδέματα κάνναβης βάρους 27,3 γραμμαρίων.

Επιπροσθέτως, στο κέντρο της πόλης εντοπίστηκαν εγκαταλειμμένα 4 δέματα κάνναβης βάρους 45,79 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Πηγή: thestival.gr