Η ZeniΘ, ο 1ος πάροχοςολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα καισυνδυαστικά προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικήςενέργειας, ήταν ο χορηγός μιας λαμπερήςχριστουγεννιάτικης βραδιάς στο Golden Hall, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, που ήταν αφιερωμένη στο Ίδρυμα «Καρδιές γιαΌλους».

Η εταιρεία έδωσε όλη τηνενέργειά της στο πιο παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο γεγονόςτης χρονιάς, που περιλάμβανε το φωτισμό τουχριστουγεννιάτικου δέντρου, μέσα σε μια υπέροχη κατανυκτικήατμόσφαιρα, με τη συμμετοχή και του κ.Federico Regola, Διευθύνοντος Συμβούλου της ZeniΘ, φαντασμαγορικάπυροτεχνήματα και μια μοναδική συναυλία από τον Κωστή Μαραβέγια.

Οι παιδικές χορωδίες από το InternationalSchool of Athens και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα ερμήνευσαν κλασικάχριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ ο Κωστής Μαραβέγιας με τηνμπάντα του τραγούδησε με στόχο φέτος τα Χριστούγεννα ναχαρίσουμε 2 καρδιές σε 2 παιδάκια που τις έχουν ανάγκη. Τηβραδιά παρουσίασαν ο Γιώργος Ντάβλας και Τόνια Σωτηροπούλου.

Οι εκατοντάδες οικογένειεςπου πλημμύρισαν το χώρο προσέφεραν με την παρότρυνση και τουκαλλιτέχνη 1 ευρώ στηρίζοντας το Ίδρυμα «Καρδιές για Όλους» και το έργο του Καθηγητή ΑυξέντιουΚαλαγκού ώστε να χειρουργήσει δύο παιδάκια με συγγενήή επίκτητη καρδιοπάθεια.

To Gοlden Hall φιλοξενεί το πρώτο φυσικό ενεργειακό pop-up store της ZeniΘ, όπου η εξειδικευμένη ομάδατης εταιρείας εξυπηρετεί τις ενεργειακές ανάγκες του σπιτιούκαι της επιχείρησης, προσφέροντας τα καινοτόμα προϊόντα τηςτόσο σε φυσικό αέριο όσο και σε ηλεκτρική ενέργεια. Οικαταναλωτές μπορούν να επιλέξουν το προϊόν ενέργειας πουταιριάζει στις δικές τους ανάγκες κατανάλωσης, εκμεταλλευόμενοι τις μοναδικές προσφορές σεπροϊόντα ρεύματος και τις πρόσθετες δωρεάν υπηρεσίες, όπως η οικογενειακή κάρτα υγείας ΕΥ ΖΗΝ και η υπηρεσία 24/7Home Emergency σε συνεργασία με την ΑΧΑ, που προσφέρει ηεταιρεία σε όλους τους πελάτες της, υφιστάμενους και νέους.