Ένα βήμα από την αγορά της Πάρμα η οικογένεια Κράουζε

Η οικογένεια Κράουζε, δισεκατομμυριούχοι από τις ΗΠΑ, πλησιάζει σε συμφωνία για την απόκτηση του 60% της Πάρμα. Σύμφωνα με αναφορές των Financial Times, θα μπορούσε να επιτευχθεί συμφωνία μέσα στο Σαββατοκύριακο, με την αποτίμηση του συλλόγου να ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Οι ιδιοκτήτες, συμπεριλαμβανομένου του Ιταλού δισεκατομμυριούχου Γκούιντο Μπαρίλα της γνωστής εταιρείας ζυμαρικών, θα μπορούσαν να κρατήσουν μερίδιο για τουλάχιστον πέντε χρόνια, σύμφωνα με έναν από τους ανθρώπους που ενημερώθηκαν για τη συμφωνία, όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα calcioefinanza.

Ο όμιλος Κράουζε, κατέγραψε έσοδα 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2019 και κατέχει ήδη την αμερικανική ομάδα ποδοσφαίρου Des Moines Menace. Η οικογένεια, δημιούργησε την περιουσία της στην αλυσίδα καταστημάτων Kum & Go στις ΗΠΑ, η οποία διαθέτει 400 πρατήρια βενζίνης και σνακ-μπαρ σε 11 πολιτείες, καθώς και την τοπική υπηρεσία φυσικού αερίου Solar Transport. Τα τελευταία χρόνια, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της, επενδύοντας επίσης σε δύο οινοποιεία στο Πιεμόντε.

Πηγή: www.amna.gr