Επανεκκίνηση μετά την συντριβή

Η χθεσινή ευρεία σε έκταση ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» φέρνει τον ΠΑΟΚ «ενώπιον ενωπίω» με τα πολλά αγωνιστικά του προβλήματα.
Ο «Δικέφαλος» της Θεσσαλονίκης που έχει μείνει 15 βαθμούς πίσω από την κορυφή του πίνακα εμφάνισε χθες πλήθος προβλημάτων, στο δεύτερο ημίχρονο όπου μετά το πρώτο γκολ, ήρθε η αγωνιστική του κατάρρευση.
Από σήμερα είναι υποχρεωμένος να κάνει μία ακόμα επανεκκίνηση.
Την τρίτη ή τέταρτη στη φετινή σεζόν, μετά από τους αποκλεισμούς στο Europa League, τις ήττες από τον Άρη και τον Ατρόμητο και κυρίως την χθεσινή βαριά σε έκταση ήττα από τον Ολυμπιακό.
Στο ποδοσφαιρικό τμήμα όλοι συναισθάνονται το μέγεθος της ευθύνης τους και κυρίως αυτοί που εισηγήθηκαν και πρότειναν τις βασικές μεταγραφικές επιλογές το περασμένο καλοκαίρι, οι οποίες δεν έδωσαν λύσεις παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις.
Ο Πάμπλο Γκαρσία, τρεις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, βλέπει το σκηνικό που διαγράφεται χωρίς να έχει τις δυνατότητες συνδυασμένων και σημαντικών αλλαγών, αφού στις 31 Οκτωβρίου όταν ήρθε στο τιμόνι της ομάδας βρήκε συγκεκριμένο ρόστερ, χωρίς άλλωστε να έχει κάνει και ο ίδιος την προετοιμασία της ομάδας.
Η κριτική στο περιβάλλον του «Δικεφάλου» είναι έντονη και σαφώς δικαιολογημένη μετά την πολύ σύντομη απομάκρυνση από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος και την κορυφή της βαθμολογίας.
Η επόμενη ημέρα περιλαμβάνει την παρουσία του Ιάπωνα Σίντζι Καγκάβα στους αγωνιστικούς ρυθμούς, ο οποίος όμως δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί σύντομα.
Οι μεταγραφές ολοκληρώνονται σε τρεις μέρες και ο ΠΑΟΚ περιμένει ακόμα μια-δυο λύσεις.
Η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Παναιτωλικό ξεκίνησε και ο Ουρουγουανός προπονητής θα συνεχίσει με το συγκεκριμένο πλάνο, με το οποίο αγωνίστηκε η ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια, και ενδεχομένως με την παρουσία του Χοσέ Κρέσπο, ο οποίος δεν ταξίδεψε στον Πειραιά για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Πηγή: www.amna.gr