Ιβάνοβιτς: «Προσοχή στο transition του Ολυμπιακού»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναγνωρίζει πως ο αυριανός αντίπαλος της Μπασκόνια (26/11, 21:00) στο ΣΕΦ, Ολυμπιακός, «έχει δημιουργήσει φέτος μια ομάδα αθλητική». Ο τεχνικός της ομάδας της Βιτόρια έκανε ειδική αναφορά στον Βασίλη Σπανούλη, τον Κώστα Σλούκα και τον Κώστα Παπανικολάου. «Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τις χαμένες μπάλες και το transition παιχνίδι τους,» σχολίασε ο έμπειρος τεχνικός, κατά την αναχώρηση της αποστολής της Μπασκόνια για την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των Βάσκων δήλωσε: «Ο Ολυμπακός έχει δημιουργήσει φέτος μια ομάδα αθλητική που όλοι οι παίκτες τρέχουν καλά στο παρκέ, ενώ παίζουν και πολύ καλή άμυνα. Είναι μια τυπική ομάδα Euroleague, με παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία, όπως ο Σπανούλης, ο Σλούκας, ο Παπανικολάου και παίκτες που μπορούν να τρέξουν και να παίξουν πολύ καλά στην άμυνα».

Ο Ιβάνοβιτς πρόσθεσε: «Πρέπει να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι εάν θέλουμε να πετυχαίνουμε νίκες… έχοντας την αποστολή να κατακτήσουμε έναν τίτλο φέτος. Έχω αυτή την αποστολή και πρέπει να σκέφτονται το ίδιο και οι παίκτες μου. Αυτό σημαίνει ότι σε αυτό το κομμάτι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε όλο και καλύτεροι. Ειδικά για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τις χαμένες μπάλες και το transition παιχνίδι τους. Αυτά είναι δύο στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουμε πολύ, ειδικά σε αυτό το παιχνίδι».

Πηγή:www.amna.gr