Ο Bottega Veneta ανοίγει τον δικό του δρόμο για ψηφιακό περιεχόμενο με το ISSUE 01

Στις αρχές του 2021 έγινε είδηση το γεγονός ότι ο λογαριασμός στο Instagram του οίκου Bottega Veneta απενεργοποιήθηκε χωρίς εξήγηση.

Κλείνοντας το πιο προσιτό παράθυρο, στο οποίο παρουσίαζε τα διάσημα σανδάλια του, τις τσάντες Cassette Bags με αλυσίδες, ο Άγγλος σχεδιαστής μόδας, Ντάνιελ Λι σιωπηλά περιφρόνησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην ίσως πιο απαράμιλλη κίνηση του.

Ο πολυτελής ιταλικός οίκος μόδας πλέον έχει επιστρέψει στις οθόνες με την άφιξη του «Issue», πολυθεματικής ψηφιακής πλατφόρμας ή εικονικού περιοδικού του Ντάνιελ Λι.

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντιπροσωπεύουν την ομογενοποίηση του πολιτισμού, όλοι βλέπουν την ίδια ροή περιεχομένου» δήλωσε ο Λι στην εφημερίδα «The Guardian» πριν από την κυκλοφορία του «Issue». «Ένας τεράστιο σύνολο σκέψης πηγαίνει σε αυτό που κάνω και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το απλοποιούν» ανέφερε.

Το πρώτο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού με εικόνα, κίνηση και ήχο, «Issue 01», «Summer Madness», θίγει πολιτιστικά φαινόμενα, τη Missy Elliott, που αναδύεται εκ νέου και οραματίζεται ξανά το μουσικό βίντεο της επιτυχίας της Hoy Boyz του 1990 φορώντας φουσκωτό μπουφάν και wraparound γυαλιά του οίκου φωτογραφημένη από τον Ντέρεκ Μπλανκς.

Πηγή: www.amna.gr