Ο όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη ξενάγησε στα μουσειακά λεωφορεία του μέλη του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του τα μέλη του Leadership Committee του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στο πλαίσιο του θεσμού «Trails of Leadership».

Kατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους όπου φυλάσσονται τα παλιά και ιστορικά λεωφορεία Volvo του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη τα οποία πλέον αποτελούν μουσειακά κομμάτια. Ο Ανδρέας Χρόνης, πρώην νομικός σύμβουλος του ομίλου και ιστορικός Χερσαίων Συγκοινωνιών, έκανε παρουσίαση της ιστορίας των χερσαίων οδικών συγκοινωνιών στη χώρα μας με έμφαση στο λεωφορείο και τον συγγενή κλάδο της ελληνικής αμαξοποιίας στον οποίο ο όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον απέκτησε η ξενάγηση όταν τα μέλη της Επιτροπής Ηγεσίας του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου επιβιβάστηκαν σε ένα από τα ιστορικά λεωφορεία και μετέβησαν στον Αρχαιολογικό Χώρο της Ελευσίνας. Εκεί, η εταιρεία Κωτσόβολος ανέλαβε την ξενάγηση των καλεσμένων από την αρχαιολόγο Καλλιόπη Παπαγγελή, προϊσταμένη Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και Μουσείων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, η οποία μίλησε για την τέλεση των Ελευσινίων Μυστηρίων.

Πηγή: www.amna.gr