Σε απομόνωση η Χέρτα λόγω κορονοϊού

Η ομάδα της Χέρτα Βερολίνου τέθηκε σε καραντίνα μετά από τρία κρούσματα κορονοϊού και συγκεκριμένα του Ούγγρου προπονητή, Παλ Νταρντάι, του βοηθού του, Αντμίρ Χαμζάγκιτς, και του Βέλγου επιθετικού, Ντοντί Λουκεμπακιό, όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος.

Οι τρεις άνδρες είναι ασυμπτωματικοί και θα περάσουν ένα διάστημα καραντίνας στο σπίτι τους. Τα άλλα μέλη της ομάδας είναι απομονωμένα στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου, όλοι μαζί, μέχρι τις 28 Απριλίου, και μπορούν να αφήσουν το κατάλυμα τους μόνο για να πάνε για προπόνηση ή αγώνες.

Η Χέρτα κατέχει αυτή τη στιγμη την 15η στην Μπουντεσλίγκα. Η περίοδος της καραντίνας περιλαμβάνει τα παιχνίδια με την Μάιντς την Κυριακή (18/4), την Φράιμπουργκ την προσεχή Τετάρτη (21/4) και την Σάλκε στις 24 Απριλίου.

«Θα αντιμετωπίσουμε αυτήν την ευαίσθητη κατάσταση ως ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα μαζί για να κερδίσουμε τους επόμενους αγώνες» δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Χέρτα, Άρνε  Φρίντριχ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Νταρντάι στη διάρκεια της καραντίνας του.

Πηγή: www.amna.gr