Σε εξέλιξη η συνάντηση Μπακογιάννη με Γιαννακόπουλο και ΚΑΕ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, και τους συνεργάτες του, με θέμα τις προτάσεις της δημοτικής αρχής για το νέο γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή του Βοτανικού. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτασε στο Δημαρχιακό Μέγαρο στις 14:50 και προσερχόμενος στη συνάντηση δήλωσε: «Μαθαίνω ότι όλα προχωρούν. Γιατί να μην πάει καλά; Γι’ αυτό είμαστε εδώ».

Υπενθυμίζεται πως το ΑΘηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) αποκάλυψε από την Τρίτη (15/12) ότι ο κ. Μπακογιάννης προτίθεται να προτείνει στους ανθρώπους του μπασκετικού Παναθηναϊκού τέσσερα διαφορετικά οικόπεδα, που θα συνορεύουν με το όριο της «Διπλής Ανάπλασης» στην περιοχή του Βοτανικού, όσον αφορά το χώρο που σχεδιάζεται να ανεγερθεί το νέο μπασκετικό γήπεδο των «πράσινων» στην περιοχή.

Η πλευρά του Δήμου Αθηναίων θέλει στο πρότζεκτ και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός κι έχει έτοιμες τις προτάσεις της για τέσσερα οικόπεδα, στα οποία θα μπορούσε να χτιστεί το μπασκετικό γήπεδο, ενώ σκοπεύει να συζητήσει αναλυτικά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους συνεργάτες του τόσο το σχέδιο χρηματοδότησης, όσο κι όλες τις υπόλοιπες παραμέτρους για νέα μπασκετική σάλα στο Βοτανικό, σε πολύ κοντινή απόσταση απ’ το ποδοσφαιρικό γήπεδο και τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη.

Πηγή: www.amna.gr