Το ντοκιμαντέρ για τον αγώνα της Σέλμα Μπλερ έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ SXSW

Τον Οκτώβριο του 2018, η ηθοποιός Σέλμα Μπλερ αποκάλυψε με ανάρτησή της στο Instagram ότι είχε διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας. Τον Μάιο του 2019, η σκηνοθέτις ντοκιμαντέρ Ρέιτσελ Φλάιτ βρέθηκε στο σπίτι της ηθοποιού στο Στούντιο Σίτι, στο Λος Άντζελες καταγράφοντας τους καθημερινούς αγώνες της Μπλερ με την αυτοάνοση ασθένεια και στιγμιότυπα έγιναν ταινία.

Το ντοκιμαντέρ «Introducing, Selma Blair» που έκανε πρεμιέρα στο ψηφιακό Φεστιβάλ SXSW και πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος στο Discovery+, προβάλλει το φυσικό και συναισθηματικό ταξίδι, της σταρ του Χόλιγουντ από τότε που διαγνώστηκε με τη νόσο συμπεριλαμβανομένης της μεταμόσχευσης βλαστικών κυττάρων με τις ελπίδες να επιβραδύνει την εξέλιξη της.

Πριν από το ντεμπούτο της ταινίας SXSW, η σκηνοθέτης μίλησε στο THR σχετικά με τη στάση δύναμης της Μπλερ, καθώς και την εμπειρία της πρώτης συνάντησής τους.

Η Ρέιτσελ Φλάιτ εξήγησε ότι γνωρίστηκαν μέσω κοινού γνωστού, ότι συναντήθηκαν πρώτα στο FaceTime και ότι μέσα σε ένα μήνα βρέθηκε στο σπίτι της ηθοποιού για τα γυρίσματα.

Πηγή: www.amna.gr