Ελίασον: «Πρωτάθλημα κι Ευρώπη»

Με στόχο να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του, έρχεται στην ΑΕΚ ο Νίκλας Ελίασον.

Ο Σουηδός άσος υπέγραψε για πέντε χρόνια και στη συνέχεια επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα. Εκεί, ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους, πρόβαρε την κιτρινόμαυρη φανέλα και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ στο Youtube.

Οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σε ένα σπουδαίο κλαμπ, με πολύ καλούς οπαδούς. Φαίνεται να υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα γύρω από το κλαμπ, οπότε είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ.

Ελπίζω ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και θα παίξουμε ξανά στην Ευρώπη. Ελπίζω ότι θα έχουμε πολλές επιτυχίες τα επόμενα χρόνια. Ξέρω ότι η ομάδα έχει πολύ παθιασμένους οπαδούς και ότι είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ.

Επίσης, φυσικά, η ομάδα μπαίνει σε ένα σπουδαίο γήπεδο. Ανυπομονώ να δω το νέο γήπεδο, ελπίζω ότι θα έχει πολλούς οπαδούς και θα έχουμε πολλές επιτυχίες μαζί τα επόμενα χρόνια στο νέο γήπεδο.

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι ένας πολύ καλός προπονητής, όπως και όλο το τιμ του. Είμαι σίγουρος ότι θα μάθω πολλά απ’ αυτούς και θα πετύχουμε πολλά μαζί. Ελπίζω ότι θα είμαι έτοιμος να παίξω το συντομότερο δυνατό.

Θέλω να πω στους οπαδούς ένα ευχαριστώ για τα μηνύματα με τα οποία με υποδέχθηκαν. Και πάντα θα δίνω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω απλά να πω ευχαριστώ και ότι είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».

Πηγή: www.amna.gr