Κ. Ζέρβας: Θα υλοποιηθούν όλα τα έργα που χρονίζουν στην πόλη μας

«Χωρίς υποδομές η πόλη δεν μπορεί να προχωρήσει. Αυτή η χρόνια πρέπει να είναι χρονιά δουλειάς, υπομονής επιμονής και αποτελέσματος. Στο τέλος της περιόδου θα είμαστε ευχαριστημένοι. Έχουμε όλες τις προοπτικές κατάρτισης και υποδομής» τόνισε κατά τον χαιρετισμό του, στην εκδήλωση της κοπής βασιλόπιτας στην Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο δήμαρχος της πόλης σημείωσε πως «είμαστε σε ετοιμότητα για να εφαρμόσουμε το τεχνικό μας πρόγραμμα και για να προχωρήσουμε στην υλοποίηση όλων αυτών που θέλουμε και πρέπει να γίνουν για την πόλη μας» και πρόσθεσε ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης θα φροντίσει να είναι αυτός που δρομολογεί τις εξελίξεις για να υλοποιηθούν οι απαραίτητες υποδομές για την πόλη.

«Θα χαρακτήριζα χρονιά έργων την συγκεκριμένη τετραετία. Θα υλοποιηθούν όλα αυτά τα οποία χρονίζουν στην πόλη μας», πρόσθεσε ο κ. Ζέρβας.

«Ευελπιστούμε ότι θα είναι μια χρονιά ορόσημο καθώς είναι μια πολύ καλή συγκυρία για απορρόφηση κονδυλίων, προγραμμάτων για στόχους για τα επόμενα έτη αλλά και υλοποίηση ρεαλιστικών στόχων για την αντιδημαρχία μας», σημείωσε από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Μάκης Κυριζίδης.

ki.jpg\

 

Πηγή: thestival.gr