Μπιλ Γκέιτς: Ο Έλον Μασκ θα κάνει το Twitter χειρότερο από ό,τι είναι

«Ο Έλον Μασκ θα κάνει το χειρότερο από ό,τι είναι». Τάδε έφη Μπιλ Γκέιτς, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla.

Υπενθυμίζεται πως ο Έλον Μασκ προτίθεται να εξαγοράσει το αντί 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Μιλώντας στη Σύνοδο Κορυφής Διευθύνοντων Συμβούλων της Wall Street Journal την Τετάρτη, ο Γκέιτς σύμφωνα με το fortunegreece.com, είπε ότι δεν είναι σαφές πώς ο Μασκ θα αλλάξει το εάν το αγοράσει, ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για έξαρση των fake news στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης: «Θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα χειρότερα από ό,τι είναι».
Ο Γκέιτς παραδέχτηκε ότι η δουλειά του Μασκ σε άλλες εταιρείες είναι εντυπωσιακό, όμως «Αμφιβάλλω κάπως ότι θα πετύχει αυτή τη φορά. Βέβαια, θα πρέπει να έχουμε ανοιχτό μυαλό και να μην υποτιμάμε ποτέ τον Έλον», είπε.

Υπενθυμίζεται πως ο Έλον Μασκ είχε κατηγορήσει τον Μπιλ Γκέιτς για την καθίζηση που είχαν υποστεί οι μετοχές της Tesla τον περασμένο μήνα, ενώ δεν είχε διστάσει να ανεβάσει στο ένα χυδαίο αστείο για τον συνιδρυτή της Microsoft.

«Αλήθεια, πώς νιώθει ο Έλον όταν διαβάζει στο πως τα εμβόλια σκοτώνουν ανθρώπους ή ότι ο Γκέιτς τρώει ανθρώπους. Συμμερίζεται τον στόχο της καταπολέμησης των fake news» διερωτήθηκε ο Μπιλ Γκέιτς.

Πηγή: www.thestival.gr