Πρωινό “Καλημέρα Χαλκιδική” στα ενοικιαζόμενα τουριστικά καταλύματα του νομού

Την αναβάθμιση των υπηρεσιών των τουριστικών καταλυμάτων της Χαλκιδικής, με την παροχή πιστοποιημένου πρωινού επιχειρεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων “Ο Αριστοτέλης”, προχωρώντας σε σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία, η οποία θα παρασκευάζει πιστοποιημένα πρωινά, χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα. Έτσι τα μέλη της Ομοσπονδίας θα έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν ένα πλούσιο και πιστοποιημένο πρωινό στους πελάτες τους.

Το πρωινό “Καλημέρα Χαλκιδική” είναι μια καινοτόμος ενέργεια της Ομοσπονδίας για τα μέλη της που θα συμβάλει στην ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών των επιχειρηματιών του κλάδου με πιστοποιημένα προϊόντα και στόχο τον ευχαριστημένο πελάτη. Θα παρέχονται 7 διαφορετικά είδη πρωινού, ανάλογα με τις ανάγκες και επιθυμίες του πελάτη έχοντας σαν βάση τα πλούσια προϊόντα που παράγονται στη Χαλκιδική.

Μιλώντας στο halkidikifocus ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Δημήτρης Χαδαλής, σημείωσε ότι την προηγούμενη εβδομάδα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας έδωσε το “πράσινο φως” για το εγχείρημα και ξεκίνησε η ενημέρωση των μελών της, τονίζοντας ότι ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από επιχειρήσεις της Σιθωνίας.

Όπως τόνισε ο κ. Χαδαλής, είναι η πλέον κατάλληλη περίοδος, καθώς το επόμενο διάστημα οι επιχειρηματίες θα έρχονται σε επαφή με τα πρακτορεία που συνεργάζονται και έτσι θα έχουν τη δυνατότητα να εντάξουν το πρωινό “Καλημέρα Χαλκιδική” στις υπηρεσίες τους, ενώ μπορεί να ξεκινήσει να παρέχεται στα ενοικιαζόμενα καταλύματα της ορεινής Χαλκιδικής.

«Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν ανάμεσα σε 7 διαφορετικά πρωινά, συμπεριλαμβανομένου και πρωινού για παιδιά, αλλά και vegan. Η πλειοψηφία των υλικών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των γευμάτων είναι ντόπια με κορυφαία τις ελιές, το μέλι και το τυρί της Χαλκιδικής», κατέληξε ο κ. Χαδαλής.

 

Πηγή: halkidikifocus.gr