Σε απόγνωση και ο ΠΑΟΚ: «Δεν μπορεί να μιλήσει ο Σαββίδης για την Dimera»

Η Ξάνθη «ξεγυμνώθηκε» στην ΕΕΑ. Ο ΠΑΟΚ διασύρθηκε μαζί της. Προσπάθησε να αφήσει έξω τον Ολυμπιακό μήπως και γλιτώσει το «σφυροκόπημα» από τα στοιχεία και τις αποδείξεις της καταγγελίας.

Απέτυχε. Η Ξάνθη έκανε το παν για αναβολή, προφανώς όχι γιατί τελικά ήθελε να… λάμψει η αλήθεια όπως υποτίθεται και ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ που αν μη τι άλλο έχει πολύ καλές σχέσεις με την Ξάνθη όπως αποδεικνύεται και από τα συνεχόμενα deal, και που υποτίθεται πως ήθελε αυτός να λάμψει η αλήθεια, δεν μπορούσε να την πείσει να μείνει στην εκδίκαση; Δεν μπορούσε ο ΠΑΟΚ να την… ενημερώσει πως έχει κληθεί για πολυιδιοκτησία;

Ρητορικές οι ερωτήσεις. Ο ΠΑΟΚ που στην διαρροή που έβγαλε μετά το τέλος της παρωδίας έχει αντιφατική θέση, δείχνει την αμηχανία του. Ή επισημοποιείται η σκευωρία ή καταρρίπτονται οι ανώνυμες καταγγελίες. Και τα δύο δεν γίνονται.

Αλλά για να καταλάβετε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έλεγαν στην επιτροπή που είχε καλέσει και τον Σαββίδη, πως ο Σαββίδη δεν μπορει να απαντήσει για την Dimera, πως δηλαδή δεν είναι αρμόδιος. Ο Σαββίδης, για την εταιρεία του που κατά το 80% έχει τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ βεβαίως στην διαρροή του δεν μας είπε τίποτα για τον Καλπαζίδη και τα λεφτά σε παίκτες του ΠΑΟΚ, για τα 6,7 εκατ. ευρώ από τον Καλπαζίδη στην Dimera και για την αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Λογικό, τι να πει;

Ποια ήταν η διαρροή του ΠΑΟΚ: ««Δυστυχώς η σημερινή ακρόαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώπιον της ΕΕΑ για την κατασκευασμένη καταγγελία της ΠΑΕ ΟΣΦΠ αναβλήθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη παρά τις προσπάθειες του νομικού επιτελείου για άμεση εκδίκαση ώστε να λάμψει η αλήθεια. Κατά συνέπεια, πήρε η αναβολή τόσο η επισημοποίηση της σκευωρίας, όσο και η κατάρριψη των δήθεν ανώνυμων καταγγελιών».

 

Πηγή: in.gr