Στην Μπόχουμ έως το 2023 ο Βασίλης Λαμπρόπουλος

Τη φανέλα της Μπόχουμ θα φορά και τη νέα σεζόν ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε την παραμονή του Έλληνα διεθνή στόπερ μέχρι το καλοκαίρι τον Ιούνιο του 2023. Ο Λαμπρόπουλος φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Μπόχουμ τον Ιανουάριο του 2020 υπό μορφή δανεισμού από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ενώ το καλοκαίρι του ίδιου έτους έμεινε ελεύθερος από την ισπανική ομάδα και υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην Μπόχουμ. Έκτοτε, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μετρά 35 εμφανίσεις σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις ως παίκτης της Μπόχουμ, εκ των οποίων οι 13 στην Bundesliga.

O Βασίλης Λαμπρόπουλος δήλωσε μετά την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα του Μπόχουμ: «Από τότε που ήρθα στην Μπόχουμε, πριν από 2,5 χρόνια, γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να είμαι μέρος αυτής της ομάδας και είμαι ακόμη πιο χαρούμενος που είμαι ακόμη μέλος αυτής της ομάδας. Έχουμε πετύχει πολλά. Ας ελπίσουμε ότι ως ομάδα μπορούμε να “χτίσουμε” πάνω στην επιτυχία της φετινής χρονιάς την επόμενη σεζόν».

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπόχουμ, Σεμπαστιάν Σίντσίλορτς, επισήμανε από την πλευρά του: «Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έχει αποδείξει ότι είναι παίκτης που μπορείς να βασιστείς σε αυτόν. Ήταν μέλος της ομάδας μας στην άνοδο και συνέβαλε στην παραμονή την περασμένη σεζόν. Τώρα έχει την ευκαιρία να προσθέσει ένα ακόμη κεφάλαιο στα επιτυχημένα κεφάλαια που προηγήθηκαν. Ο Βασίλης είναι ομαδικός παίκτης εντός και εκτός γηπέδου και η θετική του στάση είναι πλεονέκτημα για την ομάδα μας».

ΑΣΠΑΣΙΑ ΒΕΛΟΝΑΚΗ

Πηγή: www.amna.gr