Στον τελικό του ελεύθερου στο ντουέτο Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου, οι οποίες αγωνίσθηκαν για πρώτη φορά ως ντουέτο, προκρίθηκαν στον τελικό της Πέμπτης (23/6, 17:00), στο ελεύθερο πρόγραμμα του ντουέτου. Η 27χρονη Πλατανιώτη -η οποία μετρά ήδη ένα χάλκινο μετάλλιο και μία πρόκριση σε τελικό (σ.σ. στο ελεύθερο σόλο), στην εφετινή διοργάνωση- και η 24χρονη Μαλκογεώργου, συγκέντρωσαν 89.3667 βαθμούς και προκρίθηκαν με την πέμπτη καλύτερη βαθμολογία.

Οι δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες, είναι έτοιμες για την μεγάλη διάκριση στον μεθαυριανό τελικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι πρόκειται για την υψηλότερη βαθμολογία, που έχει συγκεντρώσει το ελληνικό ντουέτο στην Ιστορία του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Παρούσες στον τελικό, θα είναι -μεταξύ άλλων- και οι Ουκρανές, Μαρίνα και Βλαντισλάβα Αλεξίιβα (1ες στον προκριματικό με 94.000 βαθμούς), οι Ελληνίδες αδελφές, Ειρήνη και Αννα Μαρία Αλεξανδρή (2ες με 92.0667β.), οι οποίες αγωνίζονται με τα «χρώματα» της Αυστρίας, όπως επίσης, οι Ιταλίδες, Λίντα Τσερούτι και Κωνστάντσα Φέρο (σ.σ. 3ες με 90.533β.) και οι Ισπανίδες, Αλίσα Οζογκίν και Ιρις Τίο Κάσας (4ες με 89.9667 βαθμούς).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Πηγή: www.amna.gr