Συλλυπητήρια από την Ελληνική Λύση για τους νεκρούς της Χαλκιδικής

Η Ελληνική Λύση εκφράζει τα συλλυπητήρια της για τους νεκρούς στη Χαλκιδική

Τα θερμά της συλλυπητήρια  για τους 6 νεκρούς από την θεομηνία στη Χαλκιδική, εκφράζει η Ελληνική Λύση και ενώ συμπαρίσταται και στις οικογένειες των δεκάδων τραυματιών.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση «την άμεση θεσμοθέτηση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας ,που θα μπορεί να παρεμβαίνει άμεσα στη διαχείριση έκτακτων καταστάσεων, δίχως την εξάρτηση από την πολιτική ηγεσία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια  για τον θάνατο των 6 συμπολιτών μας από την θεομηνία στη Χαλκιδική, ενώ συμπαρίσταται και στις οικογένειες των δεκάδων τραυματιών.   Την ίδια στιγμή φάνηκε για άλλη μία φορά η γύμνια του κρατικού μηχανικού, και οι τραγικές καθυστερήσεις που κοστίζουν σε ανθρώπινες ζωές.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ζητά την άμεση θεσμοθέτηση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας ,που θα μπορεί να παρεμβαίνει άμεσα στη διαχείριση έκτακτων καταστάσεων, δίχως την εξάρτηση από την πολιτική ηγεσία. Ταυτόχρονα επαναλαμβάνουμε τη θέση μας για  καθιέρωση του θεσμού της  πολιτοφυλακής και Εθνοφυλακής, ώστε οι πολίτες  να συνδράμουν στην πρόληψη και διαχείριση του εκάστοτε κινδύνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την τραγωδία στο Μάτι Αττικής με τους 100 νεκρούς είχαμε την εξαγγελία δημιουργίας της Εθνικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτων Αναγκών  κατά τα Αμερικανικά πρότυπα. Φαίνεται για όλη μία φορά ξεκάθαρα , πως και αυτή η εξαγγελία έμεινε στα ΛΟΓΙΑ!

Πηγή: thessnews.gr