Τάνκοβιτς: «Νόμιζα ότι θα ήταν η χρονιά μου…»

Απογοητευμένος με την εξέλιξη που είχε για τον ίδιο η σεζόν 2021/22 εμφανίστηκε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ο Σουηδός που είχε αποκτηθεί με πολύ σοβαρές προδιαγραφές από την ΑΕΚ τον Σεπτέμβριο του 2020, έχει περιθωριοποιηθεί φέτος, με ελάχιστες  (μόλις 2 ως βασικός) συμμετοχές και όλα δείχνουν ότι θα κλείσει για πρώτη φορά στην καριέρα του μία σεζόν χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα!

Φυσιολογικό ήταν, λοιπόν, να μην είναι ικανοποιημένος. «Είμαι πολύ εκτός γηπέδων αυτή τη σεζόν και δεν έχω παίξει όσο ήθελα και περίμενα. Το σχέδιο ήταν ότι αυτή θα ήταν η σεζόν μου, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι η πρώτη σεζόν πήγε σχετικά καλά. Ήθελα να «εκραγώ» φέτος και να το πάρω από εκεί, αλλά δεν έγινε», δήλωσε ο Τάνκοβιτς σε συνέντευξη στην σουηδική εφημερίδα, «Expressen».

«Η πρώτη μου χρονιά ήταν μια τέλεια σεζόν. Η ιδέα ήταν να πατήσουμε… γκάζι στη δεύτερη σεζόν, αλλά αυτό δεν συνέβη. Πολλά άλλαξαν στον σύλλογο με νέο προπονητή, αθλητικό διευθυντή και διευθυντή συλλόγου. Νομίζω ότι πήραμε και δώδεκα νέους παίκτες και όλοι θα είχαν την ευκαιρία τους. Όλο αυτό με έχει επηρεάσει εξαιρετικά, ιδιαίτερα ψυχικά. Ήταν μια μεγάλη περίοδος που πίστευα ότι ο προπονητής θα μου έδινε την ευκαιρία. Είχα προπονηθεί καλά. Όμως οι πιθανότητες δεν ήρθαν ποτέ. Προπονούμαι για πάρτη μου τώρα και η ΑΕΚ μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά εγώ θα κάνω το δικό μου. Έχω συμβόλαιο με τον σύλλογο και θα το ολοκληρώσω. Δεν θέλω να κάνω τίποτα ανόητο. Είναι πολλές οι φορές που κανείς κάνει αρνητικές σκέψεις».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΤΑΙΟΣ

Πηγή: www.amna.gr