Βαριά ήττα από την Κύπρο η Εθνική Ελπίδων

Η Εθνική Ελπίδων γνώρισε βαριά ήττα με 0-3 από το αντίστοιχο συγκρότημα της Κύπρου στο γήπεδο της Άχνας, στην εξ αναβολής συνάντηση των δύο συγκροτημάτων για τον Δ΄ προκριματικό όμιλο του EURO U21.

Πλέον, η ελληνική ομάδα έχασε κάθε ελπίδα για την πρώτη θέση στο γκρουπ κι αυτό σημαίνει πως ο αγώνας που ακολουθεί, στην Πορτογαλία (11/6), δεν έχει βαθμολογική σημασία γι΄ αυτό το στόχο, με τους Ίβηρες να έχουν κατακτήσει την πρώτη θέση.

Το σκορ άνοιξε από τα 11 βήματα ο Κατσαντώνης στο 27΄, διπλασίασε ο Νικολάου στο 73΄ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ναούμ στο 83΄, επίσης από την «άσπρη βούλα».

Πλέον, η ελληνική ομάδα επικεντρώνεται στη διασφάλιση της δεύτερης θέσης που κατέχει τώρα και η οποία δίνει πρόκριση στα μπαράζ, όπου μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση.

Διαιτητής: Αλεξαντρ Μπουκό (Βέλγιο)

Κύπρος: Κίτσος, Καραμανόλης, Σέλης, Πολυκάρπου (59΄ Μιχαήλ), Σεργίου, Οκκάς (69΄ Μαμμάς), Φραντζής, Ναούμ, Γαβριήλ (69΄ Νικολάου), Γερολέμου (69΄ Κωστή), Κατσαντώνης (80΄ Παρούτης).

Ελλάδα: Τζολάκης, Ζαγαρίτης, Βήχος (76΄ Κίτσος), Αντζουλάς, Διαμαντής, Λύρατζης, Σουρλής, Κουτσουπιάς (65΄ Κοσίδης), Κανελλόπουλος (76΄ Κούτσιας), Ε. Χριστόπουλος (65΄ Λόλης), Μπότος.

Πηγή: www.amna.gr