Ζορπίδης: Μεγάλες προσδοκίες από την κυβέρνηση

Ο κ. Ζορπίδης ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ για την προετοιμασία των εκδηλώσεων που θα διοργανώσει το ΕΕΘ στο πλαίσιο της 84ης Δ.Ε.Θ.
«Η νέα κυβέρνηση, πριν καλά-καλά αναλάβει τα καθήκοντά της έχει δημιουργήσει πολύ μεγάλες προσδοκίες στον ελληνικό λαό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόσο με τις προγραμματικές θέσεις του όσο και με τις πρώτες του κινήσεις έχει καταφέρει να δημιουργήσει ήδη ένα πολύ θετικό κλίμα στην Αγορά και την κοινωνία. Όλοι ευχόμαστε να πετύχει στο έργο του, επισήμανε ο πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης στη σημερινή συνεδρίαση του δ.σ. του φορέα που ηγείται.

«Ωστόσο, ας μην αμφιβάλει κανείς! Τόσο προσωπικά, όσο και ως Επιμελητήριο δε θα χαριστούμε σε κανέναν. Θα σταθούμε απέναντι τους και θα πολεμήσουμε σκληρά κάθε λανθασμένη τους απόφαση, κάθε κίνησή τους που θα στρέφεται εναντίον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων», τόνισε ο Μιχάλης Ζορπίδης, μιλώντας το απόγευμα στη συνεδρίαση του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Πρόεδρος του ΕΕΘ μάλιστα δεν παρέλειψε να καλέσει τα μέλη του ΔΣ να ξεκουραστούν στις διακοπές τους (καθώς η σημερινή συνεδρίαση ήταν η τελευταία πριν το Σεπτέμβριο), «γιατί μας περιμένουν αγώνες και σκληρή προσπάθεια, όχι μόνο με τη νέα κυβέρνηση αλλά και με τους νέους δημάρχους που αναλαμβάνουν το Σεπτέμβριο τα καθήκοντά τους, καθώς και μ΄ αυτούς προσδοκούμε καλή συνεργασία προς όφελος της Αγοράς και της κοινωνίας μας», τόνισε ο Πρόεδρος του ΕΕΘ.

Ο κ. Ζορπίδης ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ για την προετοιμασία των εκδηλώσεων που θα διοργανώσει το ΕΕΘ στο πλαίσιο της 84ης Δ.Ε.Θ., ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζει το Οικονομικό Φόρουμ της Θεσσαλονίκης.

Αποφάσισε ακόμη να στείλει έγγραφη έκκληση στο Υπουργείο Ενέργειας να αυξήσει τα κονδύλια και τους δικαιούχους του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ οίκον», καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό πρόγραμμα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/zorpidis-gia-nea-kivernisi-den-tha-charistoume-se-kanenan