5 συλλήψεις μέσα σε 24 ώρες στην Κεντρική Μακεδονία

5 συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Κεντρική Μακεδονία, μεταξύ των συλληφθέντων και ανήλικοι.

Στη σύλληψη πέντε ατόμων για διάφορα αδικήματα προχώρησαν χθες αστυνομικοί Τμημάτων Ασφάλειας από την Κεντρική Μακεδόνια.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί στη Θεσσαλονίκη οι αστυνομικοί από το Κιλκίς συνέλαβαν έναν 53χρονο Έλληνα, διότι σε έρευνα οικίας και αποθήκης που χρησιμοποιούσε, αλλά και στην κατοχή του, βρέθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και κατασχέθηκαν:
Επίσης, το μεσημέρι στις Σέρρες συνελήφθησαν δύο 17χρονες Ελληνίδες, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα μπήκαν παράνομα σε οικία 68χρονης στις Σέρρες και αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι με χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα.

Παράλληλα, στην Κατερίνη αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της περιοχής, διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν 14 καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες της επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 17 ετών και 6 μηνών, για το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης κατ’ εξακολούθηση.

Τέλος, χθες το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας συνέλαβαν ένας 57χρονο Έλληνα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει και να μεταφέρει 4 αλλοδαπές γυναίκες που είχαν εισέλθει νωρίτερα παράνομα στη χώρα, με σκοπό την διευκόλυνση της εισόδου τους.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκαν στην κατοχή του 57χρονου.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/sti-faka-lathrodiakinitis-sto-kilkis-chiropedes-se-anilikes-gia-klopi