Α.Τριανταφυλλίδης για μεταναστευτικό-προσφυγικό: «Αέρας κοπανιστός – Φτιάχνουν πέντε ακόμη Μόριες»

«Αέρας κοπανιστός και «πράσσειν άλογα», κοροϊδεύουν τον κόσμο, τους πολίτες, τους νησιώτες. Τα κάνανε θάλασσα» τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης  στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για τη διαχείριση της ΝΔ στο προσφυγικό.

« Ακόμη και οι δημοσκοπήσεις που δίνουν 25, 35, 45 μονάδες μπροστά τη Νέα Δημοκρατία επισημαίνουν ότι το νούμερο ένα ζήτημα στο οποίο εμετρήθησαν, εζυγίσθησαν και ευρέθησαν όχι ανεπαρκείς, αλλά από ανίκανοι έως άχρηστοι, αναποτελεσματικοί, αλλάζοντας πέντε ηγεσίες, φτιάχνοντας, διαλύοντας και ξαναφτιάχνοντας το αρμόδιο Υπουργείο», πρόσθεσε.

«Με επικοινωνιακούς αντιπερισπασμούς επιχειρούν να καλύψουν την απουσία σχεδίου. Ανακάλυψαν την ιστορία με τις ΜΚΟ στο σύνολό τους. Προσπαθούν με επικοινωνιακά τεχνάσματα να λύσουν ένα ζήτημα το οποίο είναι πάρα πολύ σοβαρό, το οποίο υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει στο βαθμό που ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών λέει ότι το 3% του παγκοσμίου πληθυσμού μετακινείται. Άρα ροές θα έχουμε. Άρα πρέπει να βρούμε τρόπους με ενιαία θέση, ενιαία αντίληψη, ενιαία άποψη κλπ. Τι θα κάνουν; Θα κάνουν άλλες πέντε Μόριες. Γιατί όταν ξεκινούσαν δεν ήξεραν που πήγαιναν κι όταν έφτασαν δεν ήξεραν που βρίσκονταν», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Πηγή: rthess.gr