Έκτακτο : Black Friday έκπτωση 50% από τη Knowcrunch!

Όλα τα βραβευμένα e-learning courses για το digital marketing με πραγματική έκπτωση 50%. Μόνο για σήμερα από τις 9:00 έως τις 00:00, με το κουπόνι BLACKFRIDAY22.

Η Knowcrunch τηρεί για άλλη μία φορά το έθιμο που μας έχει συνηθίσει και παρέχει όλα τα e-learning courses της σε πραγματική έκπτωση 50% η οποία μάλιστα ισχύει για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων (κανονικά, φοιτητές, groups, άνεργοι). Τώρα είναι η μοναδική ετήσια ευκαιρία να ξεκινήσετε στα πολυβραβευμένα και πληρέστερα digital marketing courses της αγοράς και να πάρετε την πολυπόθητη πιστοποίηση που αναζητούν τα brands & agencies.

Την έκπτωση μπορείτε να την πάρετε αν βάλετε το coupon BLACKFRIDAY22 σε οποιαδήποτε εγγραφή για οποιοδήποτε video-on-demand course μέσω του website της Knowcrunch. Με την εγγραφή σας ξεκινάτε να παρακολουθείτε και έχετε 6 ολόκληρους μήνες να ολοκληρώσετε! Από οπουδήποτε και οποτεδήποτε θέλετε! Προλάβετε όμως γιατί ισχύει μόνο σήμερα, από τις 9:00 έως τις 00:00.

Η Knowcrunch είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου in-class & e-learning training courses με έμφαση σε θέματα business, marketing & digital marketing. Αν θες να εξελίξεις τις γνώσεις σου και την καριέρα σου ή αν ψάχνεις άμεσα εργασία επωφελήσου από την προσφορά.