Κίνηση τον Φεβρουάριο για νέο συμβόλαιο στον Κουρμπέλη

Από την στιγμή που έκλεισε θετικά (και) το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα -θα υπογράψει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες για 2+1 χρόνια- οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στρέφουν πλέον την προσοχή τους στα υπόλοιπα «μέτωπα» των ανανεώσεων, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να παίρνει… σειρά.

Τον περασμένο Νοέμβριο η διοίκηση του Παναθηναϊκού έκανε δύο διερευνητικές συζητήσεις με τον ατζέντη του 29χρονου μέσου. Έκτοτε δεν ακολούθησε άλλη (επίσημη) επαφή, όμως όλο αυτό θα μπει σύντομα σε πολύ πιο επίσημη βάση.

Κι αυτό διότι είναι στο πλάνο του συλλόγου ο προγραμματισμός ενός ραντεβού με την πλευρά του «Κούρμπε» μέσα στις επόμενες εβδομάδες, προκειμένου να γίνει μία συνολική συζήτηση και να καταλήξουν αντίστοιχα σε συμφωνία. Όπως έγινε τον τελευταίο ενάμισι μήνα με τους Ρουμπέν Πέρεθ, Μπαρτ Σένκεφελντ και Αϊτόρ.

Η πρόθεση που υπήρχε στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια, αλλά κι απ’ την πλευρά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει αλλάξει κι ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει στις τάξεις του τον αρχηγό του και τα επόμενα χρόνια, συνεκτιμώντας την προσφορά και την παρουσία του στις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης Ιστορίας του κλαμπ, αλλά και τη συμμετοχή του σ’ όλο αυτό που άρχισε να χτίζεται απ’ το καλοκαίρι του 2021.

Η επιθυμία των ανθρώπων του «τριφυλλιού» είναι να «δέσει» το μέλλον του με την ομάδα ο Κουρμπέλης έως το 2026, όπως έγινε και με την περίπτωση του Αϊτόρ και να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο ο βασικός κορμός πάνω στον οποίο θα στηριχτεί η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα υπάρχει ξεκάθαρη βούληση να γίνουν πρόωρες επεκτάσεις συμβολαίων και με τους Φώτη Ιωαννίδη και Γιώργο Βαγιαννίδη. Παρότι οι δικές τους υποθέσεις δεν… επείγουν, διότι δεσμεύονται ο πρώτος έως το καλοκαίρι του 2024 κι ο δεύτερος έως το 2025, η διοίκηση του Παναθηναϊκού θέλει να τους επιβραβεύσει με νέα συμβόλαια, με δεδομένο ότι έχει αναβαθμιστεί πλέον ο αγωνιστικός ρόλος τους στην ομάδα.

Κώστας Γουλής

Πηγή: www.amna.gr