Κόντρα υπουργείου Προστασίας Πολίτη και ΣΥΡΙΖΑ για τον νέο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για την επίθεση που εξαπέλυσε για τον νέο αρχηγό της ελληνικής αστυνομίας.

«Ο νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έγινε Επιτελάρχης το 2017, Υπαρχηγός το 2018 και Αρχηγός σήμερα. Αντιλαμβάνονται όλοι, από την εξέλιξη της σταδιοδρομίας του, ότι η επιλογή του νέου Αρχηγού δεν έχει καμία σχέση με κομματισμό και αναξιοκρατία» προστίθεται στη συνέχεια.

«Αυτά προς απάντηση μιας εμφανώς βιαστικής, ακραία επιθετικής, άδικης και προσβλητικής προς το πρόσωπο του Αρχηγού και του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωση του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., που κάνει λόγο για “αναστήλωση του κράτους της δεξιάς» και μάλιστα (!) με «κλιμακούμενη προκλητικότητα”» σημείωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ραγκούσης ανέφερε τα εξής:

«Απροσχημάτιστη επανέκαμψε η καταπάτηση κάθε προγραμματισμένης διαδικασίας αξιολόγησης των στελεχών στα Σώματα Ασφαλείας. Η παλαιοκομματική λογική προαγωγής του τύπου “και δικός μου να είναι και να ξέρει πως εγώ τον ανέδειξα, για να μου χρωστάει” προσβάλλει βάναυσα κάθε έννοια σύγχρονης και αξιοκρατικής Ελλάδας. Η αναστήλωση του κράτους της δεξιάς, ιδίως στα Σώματα Ασφαλείας, εξελίσσεται με κλιμακούμενη προκλητικότητα».

Πηγή: thessnews.gr