Μ. Κριθαρίδης: Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση έδειξε το αποκρουστικό της πρόσωπο

Επίθεση στην κυβέρνηση γιατί «για άλλη μια φορά σήμερα έδειξε το πραγματικό, αποκρουστικό και αυταρχικό της πρόσωπο» καθώς «στο τέλος της πορείας και χωρίς καμία απολύτως αφορμή, το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο δέχθηκε φονική επίθεση από τις δυνάμεις καταστολής του κ. Χρυσοχοΐδη», εξαπέλυσε με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

«Βία, χημικά και ξύλο ήταν για ακόμα μία φορά η απάντηση της αυταρχικής-αντιδημοκρατικής κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη στις μαζικές κινητοποιήσεις φοιτητών και εκπαιδευτικών κατά του άθλιου νομοσχεδίου Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη», σημειώνει ο κ. Κριθαρίδης και προσθέτει:

«Αντίστοιχες εικόνες και στη Θεσσαλονίκη με άνδρες των ΜΑΤ να επιτίθενται σε φοιτητές. Υπήρξαν τραυματισμοί και συλλήψεις, ενώ παρεμποδίστηκε πολλές φορές και η δουλειά των δημοσιογράφων, ώστε αυτοί να μην δημοσιοποιήσουν κάτι που μπορεί να μην είναι αρεστό στην κυβερνητική προπαγάνδα. Η κυβέρνηση επιτίθεται λυσσαλέα στη νεολαία και στον αγωνιζόμενο λαό γιατί φοβάται την οργή της και τις μαζικές αντιδράσεις που έχουν ξεκινήσει. Καλά κάνει και τις φοβάται, οι πολίτες όμως δεν θα σταματήσουν όση βία, αυταρχισμό και όσες αύρες και αν επιστρατεύσει το καθεστώς της ΝΔ».

Πηγή: www.amna.gr