Μ. Κριθαρίδης: Νέες ενστάσεις για τη διαχείριση της πανδημίας

Την πλήρη αντίθεσή του στις κυβερνητικές αποφάσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας, επαναλαμβάνει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

Όπως επισημαίνει στη δήλωσή του μόλις σήμερα ακούσαμε τον υπουργό Ανάπτυξης να εξαγγέλλει στα ΜΜΕ το άνοιγμα του λιανεμπορίου στις 22 ή τις 29 Μαρτίου και της εστίασης (αποκλειστικά για εξωτερικούς χώρους) μετά τις 15 Απριλίου, τη στιγμή που οι ειδικοί προειδοποιούν για νέα ρεκόρ κρουσμάτων ακόμα και πάνω από 3.000 ημερησίως και το ΕΣΥ δέχεται αφόρητη πίεση, ιδιαίτερα στην Αττική.

Αυτό που δεν ακούσαμε, προσθέτει ο κ. Κριθαρίδης, «γιατί δε φαίνεται να είναι στις προτεραιότητες της κυβέρνησης, είναι τα απολύτως απαραίτητα συνοδευτικά του ανοίγματος: την ενίσχυση του ΕΣΥ, των μέσων μεταφοράς, των μέτρων σε σχολεία, την αύξηση του ρυθμού εμβολιασμού και την επίταξη των ιδιωτικών κλινικών». Αντ΄αυτών, υπογραμμίζει ο κ. Κριθαρίδης, «εκκλήσεις και ευχαριστίες του κ. Κικίλια για τη συνδρομή των ιδιωτών με άγνωστους όρους και ανταλλάγματα».

Πηγή: www.amna.gr