Ο 9ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης στις 17/10

Με σύνθημα «τρέχουμε στον «Νυχτερινό», μένουμε υγιείς!» οι διοργανωτές του 9ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης που θα γίνει στις 17 Οκτωβρίου καλούν τους δρομείς να συμμετάσχουν στη μοναδική γιορτή άθλησης και ζωής σε αυτή την ασυνήθιστη χρονιά με τις πρωτόγνωρες καταστάσεις λόγω του κορονοϊού.

«Ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης θα προσφέρει φέτος ακόμα υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στους δρομείς, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΣΕΓΑΣ σχετικά με τη διεξαγωγή αγώνων δρόμων εκτός σταδίου, όπως αυτό εγκρίθηκε από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ.

Κορυφαίοι πρωταθλητές, δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου θα προσδώσουν ιδιαίτερο χρώμα και χαρά με την συμμετοχή τους, φωτίζοντας τη νυχτερινή Θεσσαλονίκη το βράδυ της 17ης Οκτωβρίου» αναφέρει σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών.

Και προστίθεται: «Η Οργανωτική Επιτροπή εργάζεται εντατικά, ώστε να απολαύσουν άλλη μία μαγική βραδιά όσοι γνωρίζουν ήδη και προσμένουν τον «Νυχτερινό», αλλά και εκείνοι που θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής σε αυτόν, να αγαπήσουν την άθληση και να μυηθούν στον υγιεινό τρόπο ζωής».

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει, με καταληκτική ημερομηνία για τις ομαδικές εγγραφές την 18η Σεπτεμβρίου 2020 και για τις ατομικές εγγραφές την 23η Σεπτεμβρίου 2020.

Επιπλέον, ο «Νυχτερινός» θα αποτελέσει το ιδανικό προοίμιο για τον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020, δίνοντας στους δρομείς τον απαραίτητο χρόνο για μια ολοκληρωμένη προπονητική προετοιμασία ενόψει των περισσότερων χιλιομέτρων του «Μαραθωνίου της Ιστορίας», με τις δύο μεγάλες διοργανώσεις της Βόρειας Ελλάδας να αλληλοσυμπληρώνονται αρμονικά.

Πηγή: www.amna.gr