Στην τελετή απονομής του Βραβείου “Αυτοκράτειρα Θεοφανώ” ο Κυρ. Μητσοτάκης

Στην τελετή απονομής του βραβείου «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ», που πραγματοποιήθηκε στο μνημείο της Ροτόντας στη Θεσσαλονίκη, παραβρέθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την έκθεση φωτογραφίας, που φιλοξενείται στην έδρα της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τα 48 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ, όπου ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο της Διοικούσας Ζήση Ιωακείμοβιτς. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είδε από κοντά το σπάνιο υλικό και τα ντοκουμέντα από την ιστορία της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη που προβάλλονται στην έκθεση.

Παρόντες στην επίσκεψη στην έκθεση φωτογραφίας ήταν η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για Θέματα Μακεδονίας – Θράκης και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Δημήτρης Κούβελας, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, η Διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης και ο Διευθυντής του Γραφείου Προέδρου της ΝΔ και Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης.

Πηγή: www.amna.gr