Θεσσαλονίκη: Διακινητής κρατούσε όμηρο 33χρονη και τη βίαζε

Εξιχνιάστηκε υπόθεση παράνομης κατακράτησης και ασελγών πράξεων σε βάρος 33χρονης από το Ιράκ.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη πρωινές ώρες χθες 34χρονος από τη Τουρκία, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων, βιασμό, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και διευκόλυνση εισόδου πολιτών τρίτης χώρας.

Προηγήθηκε καταγγελία της 33χρονης, σύμφωνα με την οποία ο προαναφερόμενος στο πλαίσιο λαθροδιακίνησης, μετέφερε έναντι χρηματικού ποσού, την ίδια και τα δύο ανήλικα τέκνα της παράνομα στη χώρα μας από την Τουρκία και την κρατούσε παρά τη θέλησή της σε διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή της Νέα Απολλωνίας  Δήμου Βόλβης.

Κατά την παραμονή της στην Τουρκία και στην Ελλάδα, ο δράστης εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της γυναίκας, με τη χρήση βίας και απειλής βίας σε βάρος της ίδιας και των ανήλικων τέκνων της, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε ασελγείς πράξεις.Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία της 33χρονης ο συλληφθείς κατά τη διαμονή τους στην Τουρκία προέβαινε σε ασελγείς πράξεις και σε βάρος του ανήλικου γιου της. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Πηγή: seleo.gr