Το Kicker αναφέρει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Λουκεμπάκιο

Αναφορά στο ενδιαφέρον του πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακού για τον επιθετικό της Χέρτα Βερολίνου Ντόντι Λουκεμπάκιο κάνει ο ιστότοπος του έγκυρου γερμανικού περιοδικού Kicker, επικαλούμενο ωστόσο δημοσιεύματα από ελληνικά ΜΜΕ.

Όπως υπογραμμίζεται πάντως, ο Λουκεμπάκιο γνωρίζει ότι η Χέρτα δεν θέλει να τον παραχωρήσει αυτή τη στιγμή, ειδικά μετά τη διάγνωση του όγκου στα γεννητικά όργανα (όρχεις) που έγινε στον Μάρκο Ρίχτερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kicker, ο Ρίχτερ έχει ήδη χειρουργηθεί (την Τρίτη) στο Charité του Βερολίνου και η επέμβαση πήγε καλά. Την επόμενη εβδομάδα, τα δείγματα ιστού (βιοψία) θα δείξουν με βεβαιότητα ποια θα είναι η περαιτέρω πρόοδος της θεραπείας.

Ο Λουκεμπάκιο, ο οποίος είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Βόλφσμππουργκ την περασμένη σεζόν, τα έχει πάει πολύ καλά στην τρέχουσα προετοιμασία της Χέρτα.

Μάλιστα, ο νέος προπονητής Σάντρο Σβαρτς λέγεται ότι εντυπωσιάστηκε από τον παίκτη που υπέγραψαν οι πρωτευουσιάνοι έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ από την Γουότφορντ το καλοκαίρι του 2019 και ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Εκτός από την ταχύτητα, το πλεονέκτημα του Λουκεμπάκιο είναι η αγωνιστική ευελιξία, καθώς μπορεί να καταλάβει τη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης σε ένα 4-3-3 ή να παίξει κεντρικός επιθετικός σε ένα σχηματισμό 4-4-2.

Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται, επίσης, ότι πρόσφατα είχε αναφερθεί ενδιαφέρον και από την πατρίδα του Λουκεμπάκιο (Βέλγιο) και συγκεκριμένα από τις Αντβέρπ και Μπριζ.

Όμως η Χέρτα δεν θέλει να τον παραχωρήσει αυτή τη στιγμή και αυτή η κατάσταση είναι πολύ πιθανό να παραμείνει έτσι μέχρι το τέλος της εφετινής θερινής μεταγραφικής περιόδου.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ

Πηγή: www.amna.gr