Δελτίου Τύπου – 1ο ΕΠΑΛ Νάουσας

ΘΕΜΑ:  «Eπίσκεψη του 1ου ΕΠΑΛ ΝΑΟΥΣΑΣ στην OLYMPIA ELECTRONICS A.E.»

 

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020, υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της, τους μαθητές  του Τομέα Ηλεκτρολογίας – Ηλεκτρονικής του 1ου ΕΠΑΛ Νάουσας. Οι τεχνικοί της εταιρείας κ. Αντώνιος Κομπατσιάρης και κ. Αθανάσιος Ελευθερούδης αρχικά ενημέρωσαν τους μαθητές για τα προϊόντα της εταιρείας, κυρίως για τον Φωτισμό Ασφαλείας, την Πυρανίχνευση και τον Συναγερμό, καθώς και για τις δραστηριότητές της. Στη συνέχεια, οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους αποθηκευτικούς χώρους της επιχείρησης αλλά και στον χώρο της παραγωγής, ο οποίος τους πρόσφερε πλήρη εικόνα μίας σύγχρονης ελληνικής βιομηχανίας ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

     Οι μαθητές συνοδεύονταν από τον Διευθυντή του Σχολείου, κ. Νάτσιο Δημήτριο και από τους συνοδούς καθηγητές, κ. Μάκη Δημήτριο, κ. Μάκη Πάτροκλο και κ. Θεοφάνη Σουρλάμτα, οι οποίοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την διεξαγωγή και τα αποτελέσματα της εκπαιδευτικής τους εκδρομής στην OLYMPIA ELECTRONICS A.E. Σκοπός της εκδρομής τους ήταν ο εκπαιδευτικός προσανατολισμός αλλά και η απόκτηση εμπειριών των μαθητών.

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ενδιαφέρεται και υποστηρίζει την επαγγελματική αποκατάσταση των νέων και είναι πάντοτε στην διάθεση των μαθητών και άλλων οργανωμένων κοινωνικών ομάδων που επιθυμούν να ενημερωθούν για την λειτουργία της και για τα προϊόντα της.

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».