Δυσαρέσκεια Ζέρβα: Θεσμικό ατόπημα η στάση Τσίπρα – Διαφωνία για Μετρό Θεσσαλονίκης

Ξεκάθαρος υπέρ της λύσης Μητσοτάκη για λύση και απόσπαση των αρχαιοτήτων από το σταθμό Βενιζέλου εμφανίστηκε μετά την συνάντηση με Τσίπρα ο Κ. Ζέρβας.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα δίλλημα ή Αρχαία ή μετρό. «Θα υπάρχουν και αρχαία και μετρό. Το σημαντικό είναι να έχουμε το συντομότερο δυνατό μετρό με το μικρότερο δυνατό κόστος και με τη μικρότερη ενόχληση για τους κατοίκους της πόλης» σημείωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.»Η πόλη δεν θα διχαστεί, θα βρει την καλύτερη λύση. Την πιο άμεση και οικονομική. Και εγώ ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα είμαι ο φύλακας, αυτός που θα φροντίσει ούτως ώστε το μετρό να γίνει με το καλύτερο τρόπο.

Η Θεσσαλονίκη έχει ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν πάρα πολύ από ανθρώπους οι οποίοι κάναν ακτιβισμό πίσω και γύρω από τα μεγάλα έργα. Πολλά έργα της πόλης αν είχαν ακολουθήσει την άποψη συγκεκριμένων ανθρώπων δεν θα είχαν γίνει ποτέ. Και επειδή στη Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνει το μετρό εγγυόμαι εγώ ως δήμαρχος ότι θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση, ώστε σε αυτή την τετραετία ως δήμαρχος να είμαι από τους πρώτους που θα κόψουν το εισιτήριο και μπουν στο μετρό για να κάνουν τις διαδρομές τους» επεσήμανε ο Κ. Ζέρβας.

 

Πηγή: rthess.gr